Onsdagsmorgon

Blir väckt av Carro som skickar sms och säger att hon inte kan träna idag. Jag som hade sett fram emot det.. Men vi får hoppas att hon kryar på sig snart!
Somnar om. Blir väckt igen. Av Rikie som stökar runt i huset och letar efter någonting.
Lika bra att gå upp.
Lägga sig framför tven eller städa? Tven lockar, städning behövs.
Nej det blir tven idag.
Idag har jag ingen lust med någonting, vill bara va. Jag skiter fullständigt i att jag borde plugga matte, att jag borde städa mitt rum, att jag borde städa efter mig i huset, att jag borde åka ut till stallet så jag slipper fixa allt innan träningen ikväll.
Men nej, idag har jag ingen lust. Idga vill jag bara vara ifred, tänka på saker som jag inte annars har tid att tänka på.
Saker som jag tränger undan för att orka med vardagen, som Linnéa till exempel. Vännen som jag saknar, som jag längtar efter och vill ha tillbaka. Undrar hur många tårar jag fällt för dig? Varje gång jag tänker på att jag borde ställt upp mer, brytt mig mer. Du fanns alltid för mig, vilket jag insåg för sent. Det finns ingenting jag ångrar mer än att jag inte tog vara på tiden med dig.
Vart söker man trösten när man behöver den då?
Jag kämpar på ännu hårdare med träning, då slipper man tänka. Tränar Charon hårdare och mer, tränar mig själv hårdare. Tänka hinns inte med om man disciplinerar sig så hårt till att träna. Och att slippa tänka, det är underbart..




Du får mig att fortsätta varje dag!