Sjukling..

Har varit jätteförkyld sedan i söndags. Eller ja, vaknade med jätteont i halsen i söndags! Och natten till igår fick jag feber och har haft det både igår och idag.. Stackars Sebastian har blivit väckt av mina feberyrningar, får alltid feberyra när jag har feber. Så inatt ska han sova hemma, vilket nog är bäst eftersom jag inte vill smitta honom också, så det blir en ons cirkel av det hela. Jag smittar honom, han smittar mig.
Kanske skulle skippat att vara ute på lördagen? hm.. menmen, det är ju lätt att vara efterklok.
Eftersom att jag bara sitter hemma och snörvlar händer det inte alls mycket här..
Vart till vårdcentralen och kollat mitt finger idag. Eftersom att det, trots två veckor med skena och minimal ansträngning, fortfarande är supersvullet, snett och lite blått här och var.. Efter mycket klämande och kännande och ett samtal till sjukhuset som tittade på röntgenplåtarna kommer de fram till att mitt finger är läkt men inte på rätt sätt.  Så jag fick remiss till arbetsterapin där jag ska träffa en arbetsterapeut och påbörja rehab av mitt finger. Vilket borde hjälpa fingret att räta ut sig och svullnaden att minska.
Gör det inte det måste fingret dock brytas upp och klamras ihop.. Trevligt värre, hoppas på att det inte blir nödvändigt!