Du.. :)

Varje gång jag försöker närma mig Dig slår Du bort mig. Varje gång jag reser mig, trampar Du ner mig igen. När jag rest mig för att gå min väg, ut ur Ditt liv - då drar Du tillbaka mig igen och håller mig hårt. Varje gång jag går ber Du mig komma tillbaka. Och jag gör det. För jag tycker om Dig, jag vill inte förlora Dig.
Varför?
Jo, för att varje vän för mig är värdefull, efter vad som hände med Linnéa vet jag att vänner inte finns för alltid. En dag försvinner de, föralltid. Bort till en annan värld.
Och jag värdesätter Dig SÅ högt. Även fast Du är egentligen är en värdelös nolla, även fast du trampat på min stolthet och gjort mig så förtvivlad tusentals gånger gör du mig glad. Varje gång Du ler mot mig, varje gång min telefon plingar och det är Du som skickat ett sms för Du mig att le. För jag vet att Du bryr Dig om mig. Även fast Du är så otroligt klumpig och kastar iväg mig då och då. Hade Du inte brytt Dig hade Du inte kommit till mig mitt i natten för att hålla om mig när jag gråter. Inte heller hade Du berättat för mig om Ditt liv, om Du inte hade litat på mig. Det är alla de små, små vinkar om att jag har en stor plats Ditt liv och i Ditt hjärta som gör att jag håller mig uppe.